Februarska ponuda

Posebna ponuda

Da li ste Vi možda kandidat za zahvat abdominoplastike?

Ovaj zahvat je idealan za muškarce i žene kao i za starije osobe, osobe koje imaju blago prekomjernu težinu i čija je koža izgubila elasticitet tokom vremena. Idealan kandidat za ovaj zahvat je i osoba čije tijelo nije adekvatno reagiralo nakon tradicionalne dijete i vježbanja, te je formiralo “džepove” masnoće i višak kože. Žene nakon trudnoće često imaju problem sa viškom kože i istegnućem mišića te je ovaj zahvat najbolja solucija da se vrati tijelo u idealnu liniju.

Abdominoplastika se definira kao estetsko-rekonstruktivni zahvat kojim se zateže opušteni prednji trbušni zid i uklanja višak kože sa trbuha. Ako su trbušni mišići dislocirani (razmaknuti), postavljanjem trajnih šavova vraćaju se u prvobitni oblik. Abdominoplastika se može kombinirati i s liposukcijom, ako je potrebno.

Povodom priprema za ljeto, Poliklinika Bosanes nudi posebnu ponudu na zahvat abdominoplastike – popust 20%. Ponuda važi do 28.02.2018.

Dogovorite termin

Uz pomoć našeg kontakt formulara možete jednostavno doći do Vašeg termina, te isti možete koristiti u slučaju da imate pitanja vezano za naše usluge ili ako su Vam potrebne konsultacije. Tu smo za Vas.


Abdominoplastika

Zahvat abdominoplastike je često viđen kao posljednje riješenje za gore napomenute probleme. Pacijenti se odluče za ovaj zahvat jer su višak kože i određene masne naslage nemoguće skinuti treningom. Naši doktori će Vas savjetovati kako najbolje pristupiti ovom zahvatu uz besplatne konsultacije. Vrlo je bitno pridržavati se uputa prije i poslije zahvata, kako bi se izbjegle bilo kakve komplikacije koje bi mogle ugroziti finalni rezultat i time vaše zadovoljstvo zahvatom. Više informacija o zahvatu možete dobiti ovdje

PRATITE NAS I PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

Facebook
Instagram
2018-02-07T13:45:45+00:00