O nama 2018-01-30T14:39:36+00:00

Poliklinika Bosanes

Prva polivalentna hirurška privatna zdravstvena ustanova na području BiH.

 

Dogovorite termin!
0
Zadovoljnih pacijenata i više
0
Specijaliziranih doktora i konsultanata
0
Estetskih zahvata
0
Broj usluga

Vrhunska usluga

Kao prva polivalentna hirurška ustanova, osnovana još 1999. godine, skupili smo dugogodišnje iskustvo u raznim oblastima, kako o odabiranju pravog kadra koji će se pobrinuti za Vas te osigurati prvoklasne rezultate, tako i u uslugama koje će učiniti Vaš boravak kod nas dosta ugodnijim. Kada je u pitanju kadar koji se brine o Vama, potrudili smo se sastaviti ekipu koja funkcioniše kao sat već od prvog kontakta sa Vama, kako bi osigurali Vaše zadovoljsto. Kritike vrlo rado prihvatamo jer zahvaljujući njima možemo usavršiti usluge koje pružamo.

  • Dobro poznati doktori

  • Školovane i vrlo ljubazne medicinske sestre

  • Ugodan ambijent za odmor nakon zahvata

Postojimo radi Vas

Kroz kvalitetne usluge pružiti potpuno zadovoljstvo našim klijentima i učiniti da su zadovoljni sa svojim izgledom. Kroz takav pristup želimo biti zapamčeni kao vrhunska ustanova.

Želimo učiniti svijet ljepšim mjestom time što uljepšavamo ljude. Osoba koja je zadovoljna sa sobom i svojim izgledom ima pozitivan stav i često zraći pozitivnom energijom koja lagano predje i na ljude u svom okruženju. Osoba koja je nezadovoljna svojim izgledom (pretilost, viseća koža, bore, spuštene dojke i sl) će to nezadovoljstvo ispoljiti na ovaj ili onaj način a mi smo tu da pomognemo.

Marljivim radom i kvalitetnom uslugom ćemo učiniti svjet ljepšim mjestom.

Dogovorite termin

Uz pomoć našeg kontakt formulara možete jednostavno doći do Vašeg termina, te isti možete koristiti u slučaju da imate pitanja vezano za naše usluge ili ako su Vam potrebne konsultacije. Tu smo za Vas.